keramieken

De Vos Mozaïek en meer

Dikke dametjes


Ik vind het heerlijk om wat vollere dametjes te maken! Fijn toch als het niet uitmaakt als er een pondje meer zit hier of daar. Wat ik vooral belangrijk vind, is dat mijn dametjes blij zijn met wie ze zijn en tevredenheid uitstralen!! 
Keramiekbeelden


Ik vind het heerlijk om vorm te geven aan de klei. Het gevoel van de klei aan je handen, uit het niets iets moois zien ontstaan, ik word er iedere keer weer blij van. 

Hieronder kun je een indruk krijgen van wat ik zoal maak!

De beelden zijn te koop, maar ik kan ze ook voor jou in opdracht maken en dan kan de glazuur eventueelworden aangepast. 

Ik hou vooral van  groen/ blauw - en roodtinten, die zie je dan ook regelmatig terug. Mocht je belangstelling hebben voor een beeld, neem dan contact met mij op.

Ik hoop dat je het leuk vindt!

In opdracht

gewichtsverlies (links)

Ik kreeg de vraag van iemand of ik voor haar misschien een beeld wilde maken. Ze was er namelijk erg trots op dat ze een groot aantal kilo's was afgevallen. Ik voelde mij vereerd dat zij dit aan mij vroeg en wilde dat zeker doen.  Dit beeldje is speciaal voor haar gemaakt, omdat ze trots mag zijn op hetgeen zij heeft bereikt!! Het mooie was dat ze het beeldje precies op de dag kreeg dat zij een mooi afgerond getal was afgevallen. Toeval bestaat niet!

goed in je vel (onder)

Het beeld van de twee dames die elkaar in een soort dans omarmen, heb ik gemaakt voor de praktijkruimte van een gewichtsconsulente. Het symboliseert de vollere en de slankere versie van een vrouw, die de balans vinden, in harmonie leven en tevreden zijn met zichzelf. 

Contact:


Adres: Bosstraat 19, 6561 CD Groesbeek

Email: devos.mozaiekenmeer@gmail.com

mobiel:  0625486335

btw nummer: NL001875550B63

facebookpagina: de Vos Mozaïek en Meer

Mozaïek en keramiek

© Copyright. All Rights Reserved.

Heidi de Vos


Voor workshops, mooie mozaïekprojecten en originele cadeaus van keramiek of mozaïek!!