samenwerken

De Vos Mozaïek en meer

Stoeptegels mozaïeken bij het Groeske in Berg en Dal ( najaar 2017- februari 2018)


Zelfs zo'n grauwe tegel kan omgetoverd worden tot een kleurrijk kunstwerkje. Er liggen 55 van deze mini kunstwerkjes in het park Mariëndaal in Groesbeek. Een mooi project waar jong en oud aan hebben meegewerkt en waar buurtbewoners en bezoekers van het park dagelijks van kunnen genieten!!

Samen doen


Mozaïeken is echt geschikt om met een groep te doen! Hieronder staan een aantal projecten op mozaïekgebied die ik heb gedaan. Steeds weer zijn mensen verbaasd dat het echt niet moeilijk is en dat het resultaat altijd mooi is. Op een speelse manier draagt ieder zijn steentje bij en wordt het geheel veel meer dan de som der delen :) Samen mozaïeken is zoveel meer dan alleen een steentje plakken. 

Social sofa project "buurtbankje het Groeske"

Heel trots ben ik op de gemozaïekte bank die ik samen met Annet (een collega mozaïekster) en een twintigtal vrijwilligers in 2018 heb mogen maken. Annet en ik hebben samen het ontwerp voor de bank gemaakt, het ontwerp bij Social Sofa in Tilburg op de bank gezet, de kleuren uitgezocht en begeleiding en advies gegeven tijdens het mozaïeken. Onze jongste deelnemer was 13 en de oudste boven de tachtig. We zijn met zijn allen reuze trots op het resultaat, op ons bankje. We hebben er heel veel tijd en liefde in gestoken en samen iets moois gemaakt voor de buurt! Tijdens het mozaïeken hebben we veel gelachen, maar ook serieuze gesprekken gehad, er zijn vriendschappen ontstaan! 

Een echt mooi sociaal project!!!

Mozaiekprojecten voor ouderen bij Boszicht in Nijmegen

Dat je nooit te oud bent om te leren, bewijzen een aantal bewoonsters van  Boszicht. Een aantal van hen had nog nooit een mozaïeksteentje in de hand gehad, maar dat zou je echt niet zeggen. We zijn begonnen met twee vrolijke tafels om het terras wat op te fleuren. Inmiddels zijn daar een paar kleurrijke vogelhuisjes en gemozaïekte stoeptegels aan toegevoegd. Het is iedere keer weer een feestje om met deze dames een gezellige ochtend te beleven!! En ook hier zijn we weer zo trots als een pauw op de resultaten. Ook de kijkers genieten van het moois dat ze zien!

Een project om te koesteren!!! 

Contact:


Adres: Bosstraat 19, 6561 CD Groesbeek

Email: devos.mozaiekenmeer@gmail.com

mobiel:  0625486335

btw nummer: NL001875550B63

facebookpagina: de Vos Mozaïek en Meer

Mozaïek en keramiek

© Copyright. All Rights Reserved.

Heidi de Vos


Voor workshops, mooie mozaïekprojecten en originele cadeaus van keramiek of mozaïek!!