workshops

Mozaiekworkshops


Als het je leuk lijkt om een keertje te mozaïeken, kun je met mij een afspraak maken. Qua tijden ben ik flexibel, dat kan in overleg. In mijn atelier heb ik ruimte voor maximaal 6 personen. Een mooie schaal, een dienblad,  een suncatcher, een vogelhuisje voor in de tuin,of een groter project. In overleg is er veel mogelijk! Als je weet wat je wilt maken, kan ik je helpen met het kiezen van een ontwerp en de  kleuren, maar uiteraard bepaal je zelf wat je mooi vindt. Lukt het knippen nog niet zo goed, ook daar help ik je graag bij. Het leuke van mozaïek is dat het resultaat eigenlijk altijd verrassend is. En het is ook gezellig om samen met anderen iets te doen! 

Ik heb keramische tegels in allerlei mooie kleuren, maar ook mijn assortiment glasmozaïek breidt zich uit!

De duur van de workshop kan verschillen, dat hangt een beetje af van wat je wilt maken. 


De prijs is 5 euro per uur, daarbij komen nog de materiaalkosten. Tegen een kleine vergoeding (2.50 -5.00) voeg ik jouw werk ook! Je kunt het dan later ophalen!

Zelf voegen kan ook, je krijgt dan voegsel en instructie mee!


Suncatcher voor in de tuin!!

Op een plexiglasplaatje, dat ik heb gezaagd, kun je stukjes glas, glasparels,kraaltjes, millifiori (glasbloemetjes) plakken en zo ontstaat er een mooie suncatcher.  Er zijn verschillende mogelijkheden: je kunt een druppel maken, of een vogeltje, ook kun je het plexiglas bevestigen op een ijzeren staaf, dan wordt het een soort bloem!

Als je klaar bent met plakken, kan ik het werkje  licht of donker  voegen. Met een donkere voeg krijg je een soort glas in lood effect, wat ik wel leuk vind!

duur: 2.5 uur

kosten : 25 euro

Bamboe schaal mozaïeken

Een mooie schaal, doorsnee 30 cm,  voor het fruit, of ter decoratie op tafel of aan de muur!! 

duur: 4 uur

kosten: 40 euro

Vogelhuisjes

Hoe leuk is het om zo'n uniek vogelhuisje voor in jouw tuin te maken. Niet iedere vogel heeft zo'n luxe villa om zijn eitjes in te leggen en zijn kroost in groot te brengen!

Het materiaal waarmee de huisjes worden beplakt is geschikt voor buiten en vorstbestendig, zodat je jaren plezier hebt van deze vrolijke huisjes!

Als je  wilt,  voeg ik het huisje voor jou, dat scheelt een heleboel rommel!

duur: 4 tot 6 uur

materiaal: 25,50 euro glasmozaïek